nek en schouder


nek- en schoudermassage
nek- en schoudermassage

Nek- en schouderklachten 

Het komt steeds vaker voor, het krijgen van nekpijn. Het langdurig intensief turen naar een beeldscherm is vaak de boosdoener. Ook steeds meer jongeren krijgen hiermee te maken. Het continue in een zelfde houding zitten is niet goed en het voorovergebogen kijken naar een beeldscherm van PC, tablet of telefoon al helemaal niet. Het gewicht van het hoofd trekt dan aan de nekspieren en geeft op den duur klachten. Deze overbelasting kan resulteren in nek-, schouder- en rugklachten. Tevens kunnen nekproblemen de oorzaak zijn van hoofdpijn.

 

Deze massage is echt aan te raden voor mensen die veel achter de PC of andere schermen zitten en daardoor hun nek en schouders extra belasten.

 

Behandeling van 30 minuten: In deze behandeling combineer ik verschillende massagemethoden en dit heeft een veel grotere effectiviteit en zullen de klachten ook sneller afnemen.

 

Behandeling van 60 minuten: Behandel ik niet alleen het probleemgebied maar tevens de naast gelegen spiergroepen, die ook vaak invloed hebben op de klachten .