ouderen


Ouderen en massage

We worden steeds ouder en actiever tot op hoge leeftijd.  Veel oudere mensen doen nog aan sport en zijn actief in de samenleving. Totdat de mobiliteit afneemt door een lichamelijke kwaal, een valpartij of men heeft zich verstapt. Vaak is het advies om maar rustig aan te doen. Echter juist door fysieke inspanning blijf je soepel en behoud je kracht in het lichaam.  Als dit los gelaten wordt, zijn er veel ouderen die moeilijk terugkomen op hun oude niveau.

Als u merkt dat het wat minder gaat en het gaat wat strammer kom eens langs, dan kunnen we kijken welke massages iets voor u kunnen betekenen. Hierdoor blijft u actief en kunt u weer volop meedoen.

 

Behandeling van 30 minuten:  In deze behandeling worden zoveel mogelijk spiergroepen gemasseerd in overleg met de klant, rustig en voorzichtig worden de spiergroepen in en rond het probleemgebied behandeld.

 

Behandeling van 60 minuten:  Tijdens deze behandeling worden zoveel mogelijk spiergroepen behandeld en losgemaakt, te beginnen bij het probleemgebied of gebieden. 

 

Ook voor deze massages is het regelmatig herhalen aan te raden.