Sportverenigingen

Als sportvereniging wil je vaak iets meer bieden voor je leden of wil je tijdens evenementen iemand achter de hand hebben die de sporters kan begeleiden en adviseren. Ik kan op verschillende niveaus acteren. Ik behandel al meerdere jaren marathonlopers in hun voorbereiding naar dit piekmoment, ben bij verschillende evenementen betrokken: ROPA-run/ swim-challenge/ wandelvierdaagse/ volleybal-toernooien/ kickbox-gala / Hockey / basketbal ect.  De vereniging kan mijn diensten tegen een speciaal tarief aanbieden aan haar leden (dit in overleg). Of de vereniging kan mij inhuren bij haar activiteiten, ook hier zal een speciaal tarief gelden.

 

Behalve masseur ben ik looptrainer bij Loopgroep Zuidhorn in Oldehove. Daarnaast ben ik sportverzorger bij Volleybalvereniging Sudosa-Desto bij heren 1 in Assen en bij voetbalvereniging  OKVC in Oldehove. In het verleden heb ik meegedaan aan de ROPA-run als sportverzorger en als loper. Tevens heb ik bij verschillende marathons meegewerkt als sportverzorger en -masseur.

 

Ondernemers

Ook voor ondernemers (met  of zonder personeel) is het mogelijk mij in te huren of vaste afspraken te maken om medewerkers te  behandelen bij beroepsgerelateerde  klachten. Door vroegtijdig medewerkers langs te sturen voor een behandeling zal dat mogelijke uitval voorkomen. Samen met de ondernemer bespreek ik graag de mogelijkheden en de gewenste aanpak.