burn-out


Burn-out en massage

Er zijn veel vormen van Burn-out klachten, de ene persoon is ongelofelijk moe, de ander heeft een combinatie van vermoeidheid en spierpijn etc. Doordat er steeds hogere eisen aan ons gesteld worden en het altijd bereikbaar moeten zijn, is dit een steeds hogere belasting voor geest en lichaam. Niet voor niets is het aantal Burn-out klachten explosief gegroeid de laatste jaren. Het verschil tussen privétijd en werktijd is veel minder duidelijk geworden en maakt dat we structureel veel meer zijn gaan overwerken. Combineer dit met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en de basis is gelegd voor een mogelijke burn-out.  

Ik ga in overleg met de klant na waar behoefte aan is: ontspanning of juist een stimulerende massage. Ook een onderdeel van deze behandeling is het praten over de klachten en mogelijk andere invalshoeken om sterker uit deze situatie te komen. Uit eigen ervaring weet ik wat het is om uit een burn-out situatie te komen. 

 

Behandeling van 30 minuten : Deze behandeling zal gericht zijn op ontspanning en doelgericht ontspanning te brengen in de zogeheten stressgebieden!

 

Behandeling van 60 minuten : In deze massage wordt gekeken waar de meeste spanningen zich hebben opgehoopt en waar de meeste behoefte aan is. Vaak worden hierbij alle spiergroepen meegenomen.