Klassieke ontspanningsmassage


    Massagepraktijk Zuidhorn
Massagepraktijk Zuidhorn

Klassieke ontspanningsmassage

Een klasssieke ontspanningsmassage is op een prettige manier de spieren soepel en los te maken. Even een moment en aandacht voor jezelf.

Het heeft een gunstige werking op:  (spannings) hoofdpijn en vermoeidheid, doorbloeding van de huid,  herstel na blessure, gunstige werking op het herstel na ziekte, het beter afvoeren van afval- en gifstoffen, doorbloeding van de spieren, de concentratie, het herstellen van energie en belastbaarheid en de nachtrust.

 

Ook geschikt voor mensen die een burn-out hebben of er tegen aan zitten.

 

Behandeling van 30 minuten: Deze korte ontspanningsmassage richt zich op de het gedeelte van het lichaam dat het meeste ontspanning nodig heeft. Door verschillende massage technieken te combineren komt u tot rust en zal de soepelheid toenemen.

 

Behandeling van 60 minuten: In deze behandeling neemt ik het hele lichaam onderhanden en is gericht op het soepel maken en houden van het lichaam, tevens is het een behandeling die uw herstellend vermogen zal bevorderen. Door gebruik te maken van een combinatie van massagetechnieken komt het lichaam helemaal tot rust.