werkgerelateerde klachten


Werkgerelateerde klachten 

Elke beroepsgroep kent zijn eigen klachtenpatroon. De ene heeft veel staand- en fysiek uitdagend werk, de andere heeft voornamelijk een zittend beroep. Vandaag de dag wordt er alles aan gedaan de lichamelijke belasting te beperken, maar in veel gevallen lukt dat nog niet. Als de belasting te zwaar wordt krijgt iedereen vroeg of laat klachten. Vaak wordt gewoon doorgewerkt totdat het echt pijnlijk begint te worden. Je bent dan al te ver gegaan. Luister naar je lichaam en bij overbelasting: laat je regelmatig masseren. Het maakt de spieren weer soepel en voorkomt langdurig uitval. Ook je lichaam heeft onderhoud nodig.

  

Behandelingen van 30 minuten: In deze behandelingen wordt gericht gemasseerd op de probleemgebieden en wordt gebruik gemaakt van een combinatie van massagetechnieken om effectief en doelgericht de klachten te lijf te gaan (vergelijkbaar als sportmassage)

 

Behandeling van 60 minuten: In deze behandeling worden vrijwel alle spiergroepen aangepakt en soepel gemaakt. Ook hier maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken. 

 

Ondernemers

Maar ook voor ondernemers (met  of zonder personeel) is het mogelijk mij in te huren of vaste afspraken te maken om medewerkers te  behandelen bij  klachten. Door vroegtijdig medewerkers langs te sturen voor een behandeling zal dat mogelijke uitval voorkomen. Samen met de ondernemer bespreek ik graag de mogelijkheden en de gewenste aanpak.