pro-actief


Pro-actieve massage

Regelmatig investeren in je lichaam voorkomt veel klachten.

Veel sporters en/of mensen met zwaar lichamelijk werk maken er al gebruik van en passen het in binnen hun trainings/werk schema. In de weken voor de te leveren prestatie wordt het lichaam preventief gemasseerd. Dit om kleine schades op tijd te signaleren en om sneller te herstellen van de trainingsintensiteit. In de opbouw naar een prestatie toe is het "heel blijven"een vaak gehoorde kreet. Je hebt daarvoor getraind, soms weken, maanden en soms jaren. Als je lichaam niet voldoende kans krijgt te herstellen, zijn blessures onvermijdelijk. 

 

Niet alleen voor sporters is het pro-actief laten masseren een goede zaak. Ook voor mensen die regelmatig het één en ander van hun lichaam vragen zullen aangenaam verrast zijn door deze massagevorm.

 

Behandeling van 30 minuten: Hierbij masseer ik de potentiële probleemgebieden en zorg dat je soepel blijft. Aan te raden is deze behandeling regelmatig (1 x per maand) te herhalen.

 

Behandeling van 60 minuten: Hierbij masseer ik het hele lichaam en zorg dat alle spiergroepen worden meegenomen. Zie deze behandeling als een soort APK voor het lichaam, ook hierbij is het raadzaam dit regelmatig te herhalen.